Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vi fick ångra att vi inte skaffade det på en gång

I samarbete med larmkollen

Larm

När vi köpte vårt lantställe pratade vi om att installera larm. Men så gick tiden och det föll lite i glömska. Det skulle vi snart bittert få ångra. För mycket riktigt fick vi inbrott.

Som att det inte var nog med att det var ett inbrott med allt som det innebär. Det var även dagen innan vi skulle med ett supertidigt flyg till Thailand. Men vi fick fint hoppa in i bilen och ta oss den dryga 1,5 timma det tog att åka dit. Där skulle det gå igenom vad som stulits, vi skulle på något provisoriskt sätt täcka för fönstret och försöka städa eftersom hela huset var upp och ner vänt. Sen var det ilfart till Arlanda, kontakta försäkringsbolag och polis fick helt enkelt ske under vår semester.

Det fick man ju ångra

Sen är det ju superotrevligt att veta om att någon du inte känner gått och dragit i precis allt som finns i huset. Ingen trevlig känsla. Så där ångrade man sig såklart, att man skjutit på den “lilla” detaljen med larm.

Men nu till något bra som faktiskt funnits sen 2012 och det är en sida som heter Larmkollen. Där har dom koll på allt som har med larm att göra.

Spara pengar på ett enkelt sätt

Du sparar lätt pengar genom att göra en gratiskoll hos dom, vilket larm som skulle passa just dig och ditt boende. Du hittar tester, artiklar och olika typer av larm. Är det ett hemlarm, brandlarm, företagslarm, kameralarm, vattenlarm eller kanske ett överfallslarm du behöver. I Spanien har vi exempelvis en kamera som ger mig full koll på vad som händer utanför porten. Jag kan koppla på den oavsett om någon ringer på eller om jag misstänker något konstigt utanför. Det känns ju oerhört skönt att inte bara öppna upp för vem som helst.

Testerna som du hittar på olika typer av larm är riktigt bra och kan verkligen vägleda dig till att hitta just det larm du söker. Jag är fast beslutsam om att skaffa en inomhuskamera inte bara för att ha koll på ev inbrott. Utan också att ha koll på mina hundar dom få gångerna jag lämnar dom själva. Kamerorna är så små och dessutom snygga att dom blir som en del av inredningen.

Det är enkelt att klick sig fram på Larmkollens hemsidan och du behöver såklart inte ha några förkunskaper om larm. Utan dom hjälper dig på ett enkelt sätt att hitta rätt.

Lämna ett svar

Till startsidan