Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vi måste prata om mitt hår

Jag testade ju nytt

Jag har ju länge använt samma märke av hår när jag sätter in extensions men nu senaste gången testade jag ett för mig nytt märke. Jag satt i Zen Luxury Extensions och boy om jag är nöjd.

Jag älskar att ha utsläppt hår och ett snyggt svall, men jag har av praktiska skäl väldigt ofta uppsatt hår. Sen tycker jag iof att det är supersnyggt med uppsatt hår också. Men om man som jag tränar mycket både mig själv och hundarna så är uppsatt att föredra.

Problemet är inte längre ett problem

Problemet med att ha uppsatt hår, har tidigare varit att tejpen som håret sitter fast med blir “knövligt” och böjt. Detta betyder att när man har utsläpps så sticker tejpen ut och det ser verkligen inte snyggt ut. Men eftersom att Zen Hair har lite bredare och en aningens kraftigare tejp så slipper jag detta problem. För tejpen faller på plats, platt mot huvudet även om jag har haft uppsatt i flera dagar.

Jag bara släpper ut det och stylar om håret så har jag lika snygg frilla som när jag lämnade Paul Mitchells Salong när jag satte i håret. Ett tips för er som ofta stylar om från en frisyr till en annan utan att tvätta det varje gång är att använda denna Neuro Reshape HeatCTRL Memory Styler. Hittade den på Bangerhead där jag såg att dom hade 25% rabatt på hårvård denna vecka.

Nu har jag haft i mitt hår i 10 veckor och jag har faktiskt inte ens tänkt på att jag måste boka ny tid för omsättning. Jag är sjukt nöjd med både hår och isättning, TACK!

Lämna ett svar

Till startsidan