Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vilken restaurangvecka det blev

Denna veckas restaurangbesök musik bloggare

I onsdags var jag på East och åt deras magiskt goda Thai Beef Sashimi och sen blev det lite tonfisk. Det som East får som extra plus är att man kan sitta på deras uteservering trots att det inte är sommar. Dom har bra värmare och väggar så det är som att sitta inne. Bra i Corona tider.

I torsdags var jag på Icanders i Mood gallerian. Vilken jäkla grym service. Det var första gången jag var där och definitivt inte sista. God mat för alla smaker, goda drinkar och som jag skrev, kanske stans bästa service. För mig det en deal breaker. Går jag på ett ställe med grym mat men servicen inte finns där så blir det inga fler besök från mig. Här var dom också väldigt noga med avstånd mellan borden och gästerna.

Igår var jag på Grodan och där har jag inte varit på galet länge. Men det är ett klassiskt kort och igår slank det ner en Pelle Janzon. En favoriträtt hos mig. Ett extra plus med Grodan är att hundar är välkomna i flera delar av restaurangen.

Idag ska jag ut och äta med dottern som stannar till här i Stockholm efter att ha gjort klart sin praktik på ett hundspannsställe och nu ska tillbaka ner till Småland där hon studerar..

Imorgon blir det brunch på Gast som är en brunchfavorit här i Vasastan. Så efter en promenad med hundarna så slinker vi in där och jag väljer nästan alltid samma gryyyymt goda Avocado smash som serveras på organiskt levain. Förutom avocado så är det kokt ägg, koriander, picklad chili, mandel och parmesan.

Lämna ett svar

Till startsidan