Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vilken show hon bjöd på

Mitt Sanna jag – Sanna Nielsen

Häromdagen var jag på genrepet av Sanna Nielsens nya show, “mitt Sanna jag” på Hamburger Börs.

Jag hade egentligen inga speciella förväntningar men jäklar vad bra den var.

Jag förbluffades av hennes fantastiska sångröst, jag skrattade, jag grät och alla sinnen berördes. Det var en grym show och jag rekommenderar verkligen att gå och se sen. Sen hade hon helt fantastiska scenkläder ack så viktigt tycker jag.

Men strunta i att äta på Hamburger Börs, lägg dom pengarna och ät på en bra restaurang i närheten. Jag har nu ätit där flera gånger och jag har faktiskt aldrig varit nöjd med maten. Däremot har det alltid varit bra service men tyvärr väger det inte upp för maten.

Lämna ett svar

Till startsidan