Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vilken träningsform testade jag på denna vecka?

Kul med nytt

Jag vill ju gärna testa nya träningsformer och det gjorde jag igår. Jag testade EMS, har ni gjort det? Vad är EMS kanske du undrar då.

EMS står för Electro Muscle Stimulation och är en träningsform där du aktiverar upp till 90% av kroppens muskulatur samtidigt. Träningen tar endast 20 minuter. Eftersom det inte behövs en massa tunga vikter är EMS även skonsamt för leder och ligament. EMS är även smärtlindrande och all träning anpassas efter dina behov oavsett vem du är. 

Jag tyckte det var kul, jobbigt och ett annorlunda inslag och den kommer ingå som ett inslag i min andra träning jag håller på med. Så kul att testa nytt.

Tack EMS Sverige för guidningen i träningen och vi ses om en vecka

Lämna ett svar

Till startsidan