Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vingruppen – Oenoforos

Mer om Oenoforosgruppen

Oenoforosgruppen som hade champagneprovningen med Palmer & Co som jag var på importerar inte bara viner/champagne utan består av flera delar. Eftersom jag skrivit så mycket om dom i tidigare inlägg tänkte jag berätta lite mer om företager också.

Oenoforos som utvecklar egna varumärken,

Carovin som importerar

Senses Wineclub en medlemsklubb för vin och matälskare

Nordic Sea Winery ett eget vineriet och produktionsanläggningen i Simrishamn. Grundare, ägare och koncernchef är Takis Soldatos.


Oenoforos AB – 
Sveriges mest innovativa företag inom vinbranschen. Med mottot ”väl valda viner” och prisvärdheten som ledstjärna representerar Oenoforos ett stort och brett urval av kvalitetsvin från hela världen.

Carovin ABvin- och spritimportör av högkvalitativa produkter i mellan- och högprissegmentet. Carovin importerar vin från de flesta vinproducerande länderna i världen och väljer ut de bästa producenterna från varje vinregion.

Senses Wineclubvinklubb för vin- och matintresserade med över 60 000 medlemmar. Senses Wineclub genomför provningar och mässor runt om i Sverige.

Nordic Sea Wineryen av norra Europas mest moderna vinanläggningar finns i Simrishamn. Här produceras flera av Systembolagets mest kända viner, däribland Mauro, Il Conte, Raccolto, Umbala och Zumbali. Sedan 2014 är Nordic Sea Winery är öppet för allmänheten som kan följa vinproduktionen på nära håll. På Nordic Sea Winery finns en spektakulär vinbar och restaurang.

yuzuk7807zrspaqvaitdlogo-senseswineclub-org

2787109

Lämna ett svar

Till startsidan