Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vinprovning med Master of Wine, Madeleine Stenwreth

Jag älskar att gå på vinprovning

Jag hade lyxen att få gå på Madeleine Stenwreth vinprovning på Munskänkarna. Hon är en av endast 3 stycken som är Master of Wine i Sverige och hennes absoluta specialområde är Argentina. Det var även Argentina som ämnet för provningen.

Det finns bara 3 st Master of Wine i Sverige

Vi skulle totalt prova 21 olika viner under kvällen och guidas med Madeleines kunskap. Snacka om en grym kväll, med goda viner och massa information.

Ju fler provningar jag går på ju mer inser jag hur lite jag kan. Under första utbildningen behöll jag nåt typ av hopp om att jag skulle kunna lära mig massor nu ska jag erkänna att det mest är ett virrvarr i huvudet och det jag skulle behöva är att gå kurs ett igen för att kunna sortera ner all information i rätt fack.

Tack Madeleine för en fantastisk vinprovning

Flight 1

Flight 2

Flight 3

 

Lämna ett svar

Till startsidan