Visste du att du kan göra en egen? Du får dessutom en rabattkod av mig

I samarbete med
Bestcanvas

Skapa din egna på ett superenkelt sätt

Jag som precis köpt en ny lägenhet i Spanien tycker att det är superbra att jag hittat en sida där jag kan göra mina egna canvas. Jag sätter mer än gärna upp nåt personligt på väggarna här nere. Jag har ganska nyss landat och inser att väggarna behöver piffas till och har konstaterat att en blandning mellan personligt och lokalt kommer bli toppen.

Det är enkelt att göra din egen canvastavla, du klickar dig bara in på BestCanvas.se hemsida och följer instruktionerna. Där kommer du lätt ladda upp den bild du önskar gör till en tavla och välja vilken storlek du vill ha. Just nu såg jag även att dom hade specialpriser från 44 kr, hur bra är inte det.

När du valt storlek på din canvas så väljer du även tjocklek. Jag är inne på lite tjockare just nu, tycker det ger fint liv i rummet. Du väljer även bland 5 olika kantalternativ och här nere i Spanien kommer jag att välja vit eftersom det är öppet och ljust tema på boendet. Sist men inte minst väljer du även färg eller svartvitt.

När du valt klart och du har klickat iväg din order kommer du inom en vecka ha din nya canvas levererad för att hänga på väggen, ge bort i julklapp eller kanske ge bort till någon tycker förtjänar en fin present.

DU FÅR EN RABATTKOD VIA MIG

Om du använder rabattkoden “EMMATHORSELL86” ger det dig upp till hela 86% rabatt. Du får lite olika rabatt beroende på vad du väljer för alternativ.

Med ett enkelt knapptryck är du igång med ditt skapande av din canvastavla

Efter att du enkelt laddat upp bilden du vill använda var det dags att välja storlek. Jag har såklart valt en bild på min lilla Molly. Har ni sett julkalendern? I dagens avsnitt var hon ju grym. Sen tänkte jag, varför välja en liten canvas när man kan välja en stor….

Formatval

Här är det du väljer ramstorlek

Om du ville ha en svartvit tavla är det sista valet som du gör innan det är klart

KLART!

Kan det bli enklare? Tror knappt det

Lämna ett svar

Till startsidan