Jag skulle fixa iordning lite proteinbollar och av någon anledning så blev dom så grymt goda idag och då blir jag så himla lycklig.
Jag gjorde lite annorlunda än vanligt idag. Men eftersom jag alltid kör på känsla när jag lagar mat/bakar så vet jag inte riktigt måtten så ta dom nedan med en nypa salt. Men på ett ungefär gjorde jag såhär idag:
250 gram Kesella
3 dl Chokladprotein
1 1/2 dl Fiberhavregryn
1 1/2 msk Kakao
2 msk Kokosfett
1 Espresso
Kokosflingor
Gör en espresso och låt svalna (alt lite starkt kaffe).
Blanda kesella, 2 dl chokladprotein, 1 dl fiberhavregryn.
Värm kokosfettet så det precis smälter men ej att det blir varmt.
Blanda i espresson och kokosfettet i degen och tillsätt redsten av proteinet och havregrynen, (reglera men mer eller mindre vätska om det behövs, kör på känsla).
Låt stå den stå i kylen och gör sen små bollar som rullas i kokosflingor och jag gillar att servera dom rumsvaram.
Nyttigt och gott! Åhhh, ser nu att jag glömde havregrynen på bilden ja ja så kan det bli