Katarina Karlsson
Göteborg
Nu har jag hämtat mig från årets julkonferens! Vi flög tidigt på torsdagsmorgonen till Göteborg direkt till kontoret. Jag hade inte träffat alla mina kollegor så att det var så trevligt. Det var säljare från Happy socks och Gant skor och alla på kontoret.
Vi satt först på kontoret och arbetade sedan var det en hemlig aktivitet som visade sig vara Padeltennis! Det var så roligt och så kul när man gör en gemensam aktivitet för att lära känna alla. Men det var inte så lätt som jag först trodde, blir så himla frustrerad när man inte kan på en gång.
Efter det så bar det iväg till hotellet, säger bara wow vilket hotell! Ligger på Avenyn och heter Hotell Bellora . Så himla mysigt och världens trevligaste personal. Rummen var ganska små, men när man bara sover där så tycker inte jag att det spelar någon roll. Frukosten var helt sagolik och gick i ekologisk anda.
Men det absolut bästa på hela konferensen var ändå när vi träffades på Smedjan för att träffa kocken Gustav Trädgårdh. Han började med att hälsa oss välkomna med ett glas Tattinger. Sedan så fick vi en liten föreläsning om ostron. Jag bekände att jag aldrig hade ätit ostron så att han gick fram till mig med ett ostron och berättade hur man skulle göra.
Man skulle ta hela i munnen sedan tugga några gånger och sedan svälja ner. Jag tyckte det var väldigt gott! Så nu har jag blivit av med min ostronoskuld och det var inte den första och sista gången för mig.
Efter detta så delades vi upp i tre olika lag. Vi delade upp i förrätt, varmrätt samt efterättslag. Jag hamnade i varmrättslaget och det var så roligt. Vi skulle tillaga marulk, vilket jag aldrig har tillagat förut och ingen annan i mitt lag heller.
Alltså alla rätter var helt sagolika! Det ingick även dryckespaket till och de vinerna var så goda till.
Efter middag så begav vi oss in till stan för att virvla runt på stan, kan ju erkänna att dagen var jag inte alls på pigg. Men det var så värt det! Och mina kollegor kan har varit dom underbaraste ever!
Padeltennis
Mitt första ostron
Gänget
Här blir vi instruerade av Gustav Trädgårdh
Lite skål med min kollega Elias
La Meny
Förrätten