Hundliv

Sista på ett tag, jag lovar……………….

Jag lovar att det är sista på ett tag

Jag har ju gjort en massa hundinlägg senaste tiden och jag brukar verkligen försöka varva mina inlägg. Så nu kommer det sista på ett tag. Men jag måste ju få berätta att Molly fyllde år igår. Det kan ju inte passera ouppmärksammat i bloggen. Så här kommer ett grattisinlägg.

Hipp hipp hurra till världens bästa hund

Jag kan inte med ord beskriva vad denna lilla lurvtufs betyder för mig. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne. Jag älskar henne mestaste i hela världen, jaja oroa dig inte jag älskar min människofamilj också 😉

Meningen var att vi skulle ha en födelsedagsfest på lördag för henne. Men eftersom hon varit sjuk så vill vi inte riskera att smitta någon så vi har skjutit upp det till i januari. Då kommer alla hennes hundkompisar och firar henne. Vi har bokat ett eget rum på hundcafét Himmelska Hundar på Östermalm.

Vill ni följa hennes hundliv på Instagram så finns hon HÄR och skulle ni vilja följa mitt konto så finns det HÄR

https://www.instagram.com/emmas.molly/

https://www.instagram.com/emmathorsell

Grattis Molly

sista, emmas molly

Sen kan jag med glädje berätta att idag 3 dygn efter försvinnandet så hittades äntligen lilla Inez. Så nu är hon tillbaka med matte Sofia och husse Ludvig. Jag blev så glad när jag läste det så jag grät en skvätt innan jag skulle bege mig iväg för att ha klass.

Så skönt att slippa gå ut och leta och vara orolig. Kändes inte alls bra med en valp på vift.