Asså mitt hår

Förlåt men jag älskar mitt hår

Jag är väl ingen som direkt är stolt över nått på mig själv. Men jag älskar faktiskt mitt hår. Maria sätter i mitt hår sen går jag till Paul Mitchell som får färga och klippa in det. Dessutom använder jag egentligen bara deras produkter, med undantag för om jag provar något annat märke.

Men jag går alltid tillbaka till Paul Mitchell. Just nu använder jag Awapuhi-serien från PM och den är fantastisk. På Bangerhead såg jag att dom hade mellan 20-50% rabatt på deras produkter, men massa av mina favoriter så som just Awapuhi, Neuro, Tea Tre och Marula. Även några av deras värmeverktyg fanns på rean, jag har både en trådlös plattång, två olika locktänger och en krustång från dom.

Lite före och efter bilder från mitt besök på Paul Mitchell förra veckan

Vill ni boka tid på deras salong i Hammarby Sjöstad hittar ni hemsidan HÄR

 

Lämna ett svar