Bäst 2018 gånger två, vilken härlig överraskning

Tänk att hon blev bäst 2018

Igår var det årsmöte på Väsby BK och då delas priser för årets hundar ut. Jag skickade in våra resultat i rallylydnad fortsättningsklass och agility klass 1. Inte mer med det. Jag hoppades på agilityn men var inte säker och trodde inte vi hade en chans i rallyn. Vilka blev bäst 2018?

Hur gick det då?

Det är 3 hundar i agility som får pris oavsett vilken storleksklass men tävlar i Molly tävlar ju i XS eftersom hon är under 28 cm som gränsen är. Hon är 23.5 cm enligt slutmätningen i hennes tävlingsbok. Det är alltså en hund i i klass 1, en i klass 2 och en i klass 3 som får pris.

Molly vann klass 1
Quizzie (som jag står i kör på en valp efter) vann klass 2
Rosey min tränare Heidi vann klass 3.

I rallylydnad delas det ut 4 priser en i nybörjarklass, fortsättnings, avancerad och mästarklass. Molly vann fortsättningsklassen, hur grymt var inte det då?

Bra start på vårt första tävlingsår med min allra första lilla vovve. Hon är min läromästare och bästa vän.

Sen vill jag skicka ett extra stort tack till våra tränare i rallylydnad och freestyle Sofia AnglebyHeart of Gold och i agility Heidi Penttilä.

Mål 2019

På måndag ska vi träffa vår tränare för att lära oss skyltar och regler i avanceradklass. För vi är kvalificerade att starta i avancerad men jag måste få mer koll på regler och träna lite mer på högerhandling.

I agilityn har vi ju just flyttat upp till klass 2 och det är stor skillnad på klass 1 och 2. Vi har ju även börjat tävla i lag. Vår största utmaning förutom våra rivningar är att tiderna är så mycket snabbare. Vi har gjort flera nollor men tyvärr dragit på oss nåt litet enstaka tidsfel. Så nu måste vi träna fart och snabbare svängar.

Sen hoppas vi på att få tillökning i familjen, vi hoppas på att en Sheltie flyttar in hos oss detta år.

bäst 2018

Bäst 2018

bäst 2018

jag

Lämna ett svar

Till startsidan