Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Coca-Cola bjöd på intim spelning på M/S Molly

Intimt med Eric Saade och Coca-Cola

Det var Coca-Cola som bjöd in till en väldigt intim spelning med Eric Saade. Spelningen var på båten M/S Molly som ligger på Strandvägen i Stockholm.

Vi var bara 30 stycken på båten som skulle få ta del av Erics uppdaterade jullåtar. Klockan 19 lättade båten från hamn och tog oss ut förbi Gröna Lund. På vägen ut bjöds det på vegetarisk buffé och självklart Coca-Cola att dricka. Jag älskar att dom serverades i deras gamla flaskor. Är et en design som lyckats så är det verkligen dessa flaskor.

När vi la till var det dags för Eric att göra sin spelning. Det är verkligen skillnad på en såhär spelning mot att ha en artist som står på scen, kändes lite som att jag vill gå upp och sjunga med honom. Men för er som hört mig sjunga så är det inte bra alternativ. På vägen hem blev det lite småsnackade jag och Marie att prata lite med Eric och även hans maneger som Marie känner.

Förutom att det var en jättetrevlig kväll så lyckades vi boka in ett möte med EM Event i slutet av januari. Så det var verkligen pricken över i:t.

Tack Marie för att jag fick följa med, tack Eric och Coca-Cola för en härlig kväll. Det gör vi om snart!

Eric Saade

Coca-Cola

Eric Saade

När man tar en bild och den blir såhär fin

Eric Saade

Älskar dessa flaskor

Coca-Cola

Coca-Cola

Coca-Cola

M/S Molly

M/S Molly, Coca-Cola

Anledningen till denna inbjudan var för att Coca-Cola hade gjort en undersökning om julen. Det visade sig att den undersökningen bl.a visade att unga ville ha uppdaterad julmusik, alkoholfria alternativ och mer vegetarisk mat på julborden. Allt detta fick vi just denna kväll. HÄR kan du läsa mer om undersökningen och vad som vi vill ha mer och mindre av kring jul.

Jag gillar alla alternativen även om jag gillar det gamla också så en mix för mig blir perfekt

6 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan