Fingers and Toes har blivit Clara Sofia

Nästa vecka ska vi till Clara Sofia

Om du läser min blogg regelbundet så vet du att jag besöker Fingers and Toes regelbundet och nu är det snart dags igen att fixa till händer och fötter. Man bokar fortfarande tid på deras gamla hemsida och jag tänkte även ta att boka in Yumi Lasches som jag tänkt att göra ett tag nu.

Slutet av augusti blir det piffning de luxe

Men jag är även sugen på att boka att fixa till mina bryn och läppar, men det får vänta till efter semestern. Tänkte köra en piffa till mig vecka i typ slutet av augusti. Då ska jag även göra fransar, extensions på Paul Mitchell, besöka NEW CLINIC för botox och filler. För er som vill göra botox eller azzalure som dom har på NEW CLINIC så såg jag att dom hade ett sommarerbjudande just nu. Erbjudandet var gör 3 områden och betala för ett, kolla in deras hemsida på www.newclinic.se
Jag har även ett par andra saker som jag ska göra som jag inte testat innan.

Valde mellan dessa färger sist och det blev beech

Naglar utan förlängning just nu

Lämna ett svar