Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

FRIYAY = VINYAY

Nu tar vi helg

Det är fredag och helgen tar vid. Jag är glad för min sambo har kommit hem efter en vecka på vift. Hemma hos oss finns det otroligt gott om vin då min sambo har det som ett stort intresse. Men det innebär för min del att jag inte bara kan gå och ta en flaska om jag skulle vilja ha vin. Jag kan inte riskera att ta något som han lyckats komma över som inte går att få tag i längre eller ännu värre något samlarobjekt. Lösningen är att jag köper eget vin som jag vet att jag kan ta av om jag känner för det.

Jag älskar vin men har ganska stort smakpalett och gillar allt från lätta till tyngre viner, billiga till dyra, vitt, rött, rose och bubblor funkar vilket som.

Chill Out Fresh & Fruity Chardonnay

När jag häromdagen var och hämtade lite vin till sambon som han beställt så såg jag att BIB vinet Chill Out Fresh & Fruity Chardonnay hade en ny förpackning och man kunde ju inte annat än bli sugen på vinet med den förpackningen.

Chill Out är ett vin som finns på flera vingårdar runt om i världen vilket gör att det finns i massa olika varianter på vinet. det används olika druvor och vinifierings sätt. Det betyder att det finns något för alla smaker.

Detta Chill Out är ett 100% Chardonnay från Australien, vinet är friskt och fruktigt, frukten beskrivs som ananas och persika men jag tycker att jag kan känns lite citrus. Men vinet har även inslag av fat och med det kommer även lite vanilj.

Eftersom att dom skördar druvorna på nattetid och med en svalare temperatur blir vinet friskare och lite krispigt. Jag skulle säga att det är ett bra sällskapsvin men även kan funka till lite lättare rätter och ljust kött som kyckling och fisk. Eller kanske till en ostbricka och dessutom perfekt att göra goda vindrinkar på.

Chill Out Fresh & Fruity Chardonnay

Delar av sambons viner

Lämna ett svar

Till startsidan