Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Galan, vad gjorde jag på den?

Fadimegalan

Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag skulle jobba på galan som hedrade Fadime och Pela på Berns förra söndagen? Annars hittar ni det HÄR och där hittar ni även information om gapf och galan.

Artisterna skulle fotograferas

Jag hjälpte Erwik Communication på denna viktiga tillställning. Min uppgift var att se till att alla artister och medverkande skulle fotograferas. Jag skulle alltså ta dom från logerna ner till röda mattan så alla fotografer från olika medier kunde föreviga dom på bild. Sen hjälpte jag även till i garderoben när galan var över, inte riktigt lika glamoröst men det spelar ingen roll.

Det blev en lång dag 9.30-18.30 så efteråt bestämde vi oss för att stanna kvar på Berns för att äta lite middag.

galan

Förberedelser på galan

galan

Loreen och hennes gitarrist fotades

galan

Goodiebag

Hela gänget

Minette & Alexander Erwik

galan

foto: Jari Kantola

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan