Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Gillar du smycken?

Jag älskar smycken

Jag älskar att toppa outfiten jag valt för dagen med smycken och just nu har jag hittat en ny favorit nämligen en guldsmed på Gotland vid namn Annika Gustavsson som bytt sin karriär inom finansbranschen till just guldsmed och smyckedesigner.

Hon öppnade för ett år sen efter sina studier i Köpenhamn en butik och smedja, blev sen “Årets butik” på Gotland 2015, bra jobbat kan man väl säga, eller hur? Förutom sin butik på Gotland så har hon en webbshop och ca 30 olika återförsäljare runtom i Sverige dom hittar du HÄR.

Jag beställde 3 olika saker som jag tänkte avslöja snart, men så länge så kan ni ju kika vilka som är era favoriter på hennes hemsida som du hittar HÄR. Där hittar ni kollektioner som bl.a. Fjärilsvingar, Egen tid, Vildros, Knappfosil och Blåmussla.

Vigsel eller Förlovningsring

Letar du vigsel eller förlovningsringar som är lite mer originella med en personlig touch så finns det massa olika ringar och jag är helt övertygad om att om du önskar något speciellt så hjälper hon dig att förverkliga just din dröm för att få rätt ring.

IMG_1432

  Jag älskar hennes logga AG (Annika Gustavsson)

IMG_1428

IMG_1430

 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan