Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag gillar Svenskt

Smycken från James Bart

Jag gillar att köpa svenskdesign oavsett om det gäller kläder, inredning eller smycken. Idag var jag och hämtade ut ett armband jag beställt ifrån Blingit.se jag hade klickat hem ett armband ifrån Svenska varumärket James Bart.

Alla deras armband är utformade och handgjorda av deras medarbetare i Stockholm, det finns gott om olika modeller och färger. Jag tycker dessutom att deras armband passar lika bra till både tjejer och killar. Personerna bakom James Bart väljer även ut de allra bästa materialen och levererar alltid en fantastisk kvalitet.

För mig känns det lite som natur möter lyx och jag älskar mitt vita armband från dom. Ett extra plus är att armbandet kom i en lyxig förpackning vilket gör att jag dessutom tycker att det passar perfekt som present eller kanske kommande julklapp. HÄR hittar du deras smycken på Bling It.

Jag menar hur lyxigt är det inte att få ett handgjort designarmband i snygg förpackning från ett företag i Sverige i present?

IMG_5864 IMG_5865 IMG_5866 IMG_5870 IMG_5871

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan