Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

JAG VANN!!!

Jag vinner typ aldrig och då menar jag verkligen aldrig så att jag trodde ju knappt att det var sant när jag kikade ner på min låsta telefon och såg att det dök upp ett meddelande från Instagram där jag såg att det stod Grattis emmathorsell1

Jag har vunnit en Lenovo Yoga Tablet 2 på just en Instagramtävling, snacka om att jag är lycklig. Jag ser fram emot att få hem den och börja leka med den. Woooohooo vad glad jag är.

Undrar om jag kan göra någon typ av deal att betala någon mellanskillnad och få den stora med projektorn på eftersom det vet jag att det skulle vara galet användbart i alla mina jobb. När jag har föreläsningar så är det helt fantastiskt, presentationer och på vissa event. Jag skrev dessutom på för ett nytt jobb igår (tar det snart) och där skulle t.o.m datakillen bli avis på en inbyggd projektor 😉

Jag kommer självklart lägga in info om den och hur jag tycker att det funkar att använda sen.

Här är jag och den andra lyckliga vinnaren Gustav

Grattis emmathorsell1

Lämna ett svar

Till startsidan