Julafton imorgon så det så!

Japp, imorgon är det julafton

Eller det kanske inte är helt sant att det är julafton imorgon, men vi ska fira jul imorgon. Vi ska ha minijulafton hemma hos oss. Det kommer vara jag, sambon, dottern, Marie och Frida tyvärr kommer inte Molly vara med eftersom jag just nu befinner mig i Örebro för att lämna henne till mamma.

Anledningen till att vi firar julafton imorgon är såklart för att vi åker på semester på julafton. Även därför jag är i Örebro och lämnar Molly.

Sista kvällen med dottern

Men det blir lite julmat, paket, Kalle Anka och uppesittarkväll med Bingolotto. Det blir även sist kvällen med min dotter innan hon flyttar hemifrån. Hon flyttar medans vi är borta. Hade jag vetat hade jag bokat resan på att annat sätt men hon bestämde flytten efter jag bokat resan. Jag har istället bett mamma och Reidar att komma upp och hjälpa henne med alla sakerna ut till Arlanda. Så det ska nog gå bra ändå. Sen får jag helt enkelt åka och hälsa på henne på Ishotellet där hon kommer att jobba.

Här är julklappar från ett event jag var på med Buzzador

julafton

Lämna ett svar

Till startsidan