Julklapp till dig själv

Emma
Nyfiken på hur allt funkar

Imorgon är det julafton, har du gett dig själv någon julklapp i år?

Är det kanske första gången som du funderar på att göra något typ av skönhetsingrepp eller behandling. Det kanske finns något speciellt som du kanske stör dig på som du vill veta mer om och vad man kan göra åt det.
Då skulle jag alla dagar i veckan gå/ringa/maila till Stockholm Medicus som gör både icke kirurgiska och kirurgiska ingrepp, HÄR kan du skrolla lite och se vad du kan göra hos dom.
Även du som är van att piffa till dig tycker jag att ska ge denna clinic lite uppmärksamhet. Dom har så oändligt mycket olika maskiner och behandlingsområden så du kommer garanterat hitta något som du inte stött på tidigare.

Detta kanske är årets julklapp till dig själv.

Personalen är för det första otroligt trevliga som jag redan skrivit i ett inlägg och dessutom har dom så många års erfarenhet. Jag tror att enbart Maria har typ 17 års erfarenhet av bara laser (plus allt annat hon gör) och det är klart att det märks på resultaten.

Jag älskar kunniga människor och suger åt mig information som bara den när jag träffar henne. Magnus som du troligtvis stöter på när du ringer till dom är hjälpsam och ser till att du får information om just den behandlingen som du behöver. Han kanske t.o.m rekommenderar en behandling som ger ännu bättre resultat som du själv inte ens visste om att den fanns.

Ja dom är helt enkelt utbildade, trevliga och vill varje patients absolut bästa.

Du hittar dom IRL på Regeringsgatan 48 i Mood Gallerian eller på webben på www.stomed.se och jag vet att dom har fler behandlingar än som står på hemsidan så maila alltid och fråga om dina specifika önskningar.

Vill du prata ringer du:
08-218 518

Eller maila dina frågor och funderingar gör du det på denna mail:
support@stockholmsmedicus.se

logo-blue

Lämna ett svar