Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min dotter flyttar hemifrån, vart ska hon flytta?

Känns helt konstigt men min dotter flyttar

Jag har “tjatat” på henne att hon borde se sig omkring efter ett boende eller snarare har jag tjatat att hon ska ut och resa. Men nu när hon ska flytta så vill jag att hon bor kvar, min lilla plutt dotter.

Jag har levt 24/7 med min dotter i 21 år. Jag har ensam vårdnad och har jag behövt hjälp med barnpassning så har alltid mamma och Reidar ställt upp, tack underbara människor för det. Mitt liv hade inte riktigt gått ihop utan er hjälp. Annars har det varit jag och min dotter <3

Hon ska flytta till Jukkasjärvi

Nu ska hon iallafall flytta och hon ska flytta till Jukkasjärvi….. Det är nästan så långt norr ut man kan komma. Vad ska hon göra där då? Jo hon ska jobba på Ishotellet som finns där. Hennes första arbetsdag är 6 januari och hon åker upp den 4:e.

Det kommer bli galet tomt när hon flyttar och jag kommer sakna ihjäl mig. Men detta ger mig en anledning till att äntligen få besöka Ishotellet. Jag har tänkt att göra det i massa år men det har inte blivit av.

Sen hoppas jag hon möter massa andra roliga säsongsarbetare som hon kan hänga med på nya roliga upptåg när detta är slut. Hoppas på att få besöka massa roliga ställen som hon kommer jobba på.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta Bella

Visste ni att Ishotellet i Jukkasjärvi är känt för att vara världens största hotell av is och snö. Hotellet, som är över 5 500 kvadratmeter stort, är byggt av snö och is från Torne älv. Dom ändrar hotellets arkitektur varje år och kommer jag ihåg rätt så har dom olika konstnärer som kommer upp och gör olika delar av hotellet.

Förutom ishotellet finns det även en iskyrka där ca 120 par vigs och ett 20 tal barn döps varje år. Vill du ta något att dricka är det självklara valet att hänga i deras icebar där du får drinken serverad i isglas även dom gjorda på vatten från Torne älv. Vill ni inte åka så lång för att gå på en icebar så finns det även en i Stockholm som också ingår i ishotellet. Du hittar den på Hotell C, Vasaplan 4.

Bilderna är lånade av Ishotellets hemsida

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan