Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min nya!

Katarina

Alltså vilken skillnad!

Det här med tandborstar.. Jag har gått och suktat på PHILIPS Sonicare Diamond Clean det är inte vilken elektrisk tandborste som helst. Förutom att den är sjukt snygg och finns i olika snygga färger så är den så bra. Den har en massa olika funktioner och tar bland annat bort plack. Den utlovar även vitare tänder, så att det ska bli intressant att se resultatet.

Men det är så roligt med nya saker och jag vill även rekommendera att läsa igenom bruksanvisning innan 🙂

Jag har haft elektriska tandborstar förut men ingen som den här. Man måste vänja sig lite med den här för den kittlas ganska mycket i början. En sak som jag tycker är väldigt bra är att den stänger av efter 2 minuter. Man ska alltså inte borsta längre för då sliter man på tänderna. Men det räcker verkligen och tänderna känns så lena och fräscha efteråt.

Så om du ska köpa en ny fräsch så gå in på Philips hemsida  HÄR och läs och välj bland alla de olika produkterna.

 

Fina fodralet

Min nya favorittandborste

 

Lämna ett svar

Till startsidan