När man tror att man är extra snygg

Extra snygg? Not so much!

Ett par gånger senaste dagarna har jag tänkt en snabb tanke:

snygg

Men i samma sekund kommer jag på att folk tittar (läs glor) inte på mig för att jag skulle vara snygg utanför att jag går omkring med prickar i nästan hela ansiktet.

Dessa prickar har jag alltså näst intill täckt mitt ansikte med. Det är en plasma pen behandling jag gjort. Jag gjorde den på Victus kontor. Jag kommer berätta mer om behandlingen lite senare.

snygg

Kommer ni ihåg bilden från eventet?

snygg

Exakt, det finns en anledning till att jag gömde mig bakom en stor fluffig halsduk. Jag lyckades inte dölja alla prickar för gästerna. Men jag har heller aldrig fått så mycket uppmärksamhet på ett kändisevent, där brukar kändisarna själva få uppmärksamhet. Jisses, vad alla var nyfikna. Med all rätt, för det är en fantastisk behandling.

Det är som ni kanske förstått en skönhetsbehandling jag gjort även om jag just nu inte ser riktigt klok ut. Men tanken är ju att jag ska bli lite snyggare iallafall. Vad gör man inte, alla medel är tillåta för att hålla sig ung. Eller hur? 😉

Jag har gjort behandlingen innan på ögonlocken och blev supernöjd. Nu har jag gått på halva ansiktet och jag får faktiskt inte visa exakt hur dom har gjort då tekniken är lite hemlig. Men jag kommer givetvis visa er före och efter bilder när allt läkt.

Här är resultatet från förra behandlingen som jag gjorde hos Maria på JK salon.

snygg

Här (klick) är mitt förra inlägg om min behandling

Lämna ett svar