Neonrosa passar perfekt till lördag

Neonrosa är den perfekta färgen

På lördag är det dags för festival igen, senast var det Summerburst men nu är det “Vi som älskar 90-talet” och då måste man ju klä sig efter det. Jag har letat djupt i garderoben och hittat det jag tänkte ha, att jag ens har saker som passar in på det temat är ju en aningen pinsamt men letar man tillräckligt kan jag garantera att det även finns kläder ifrån 50-70-80-90 och 00-talet i min garderob.

Pinsamt att jag ens har kläder för att gå på 90-tals fest

Dessutom hittar du kostymer till diverse högtider och skulle jag behöva en hatt utformad som en flamingo så är inte det heller några problem. Man kan hitta det mesta i min garderob och när jag kan bygga en större garderob här hemma så ska alla mina sådana annorlunda kläder få en alldeles egen plats….

Men nu tillbaka till neonrosa, det blev det naturliga valet av färg på naglarna på dagens besök på Clara Sofia ni vet gamla Fingers and Toes på Sveavägen. Tånaglarna blev rosa dom med men med glitter.

Tack Marie för sällskap även om det troligtvis var vår tystaste dejt någonsin. Men på lördag pratar vi desto mer <3

Neonrosa

 

Lämna ett svar