Piffad till semestern till Miami och kryssning i Karibien

Piffad hos NEW CLINIC

Nu har har jag blivit piffad på min favoritsalong, NEW CLINIC. För 2 veckor sen var jag hos Maria och gjorde en plasma pen behandling som jag verkligen är sååå nöjd över. Före och efter bilder kommer om ca 2 veckor.

Behandlingar med Azzalure och Restylane

I veckan var jag även hos mina anti-rynkfavoriter på NEW CLINIC där jag gör Azzalure och Restylane behandlingar. Just denna gång la vi Azzalure (Botulinumtoxin) i pannan, bekymmers rynkan, kråksparkar, apelsinhakan och vid sidan av näsan.

Restylane la vi i läppar och mungipor. Jag älskar att lägga filler i mungiporna för jag menar vem vill gå och se sur ut?

Även om det låter som att jag gjort jättemycket så har Helen som jag går till en sån bra känsla så det ser aldrig för mycket ut. Utan hon lägger så det fortfarande finns ett minspel och ett liv i ansiktet. Men jag slipper rynkor och jag får en lyster i huden.

Jag ska till kliniken på ett återbesök precis innan vi åker på semester på julafton och förutom att göra en touch up om det behövs. Sen tänkte jag lägga lite Azzalure ovanför överläppen.

Eftersom jag var lite snurrig när jag var där så glömde jag helt bort att ta före och efter bilder, suck!

Men jag lägger in två bilder från tidigare besök hos dom

Jag kan aldrig nämna tillräckligt många gånger hur viktigt det är att gå till någon som du vet är utbildad. För om du ska göra behandlingar i ansiktet så vill du inte att det ska bli fel. I ansiktet finns det otroligt mycket nerver och det är verkligen så viktigt att behandlaren har kännedom om detta. Helen och Anna på NEW CLINIC är självklart utbildade sjuksköterskor. Utöver det så har båda två givetvis specialistutbildningar inom området som dom jobbar med.

Tack för att ni gör att jag får känna mig piffig trots mina 40+

Lämna ett svar