Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så avslappnande

Emma
Idag har vi varit på Centralbadet

Jag tog med mig Yasmina på Centralbadet idag. Jag var sjukt nyfiken på deras fantastiska semester som dom haft och ville såklart höra allt. Givetvis hann vi ju inte prata klart om allt så det var lika bra att boka in en ny dejt.

Vi hade iallafall en avslappnad dag bland bubblor, varma pooler och vi gick i deras lilla special pool med varmt och kallt som ska få igång cirkulationen i kroppen. Jag tog dessutom en kinesisk massage av duktiga Daniel som jag absolut ska besöka igen, efter det la jag mig i hängmattan inne vid stora poolen och läste min bok om hunden Artur, har ni läst den? Om inte gör det! Jag kan skriva om boken i ett annat inlägg.

Vi hade exakt en sån skön och avslappnande dag som det ska vara när man checkat in på spa. Jag har redan bokat in en ny spadag tillsammans med Fredrika på samma ställe.

Entrén in till Centralbadet

IMG_2281

Centralbadet ligger som man kan förstå på namnet mitt i centrala Stockholm och närmaste gata är den folkrikaste vi har nämligen Drottninggatan. Så man går längs Drottninggatan och sen svänger man in mellan två hus och där öppnar det sig som en liten oas. Några små mysiga uteserveringar och sen en fantastisk trädgård med vatten. Man kommer på sig själv att bli lugn bara att komma i på gården.

En trädgårdsoas mitt i Stockholm

IMG_2282

Lämna ett svar

Till startsidan