Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Say Blush

Say Blush passar perfekt som mingeldryck

För ett tag sen var jag bjuden hem till Dominika Peczynski bakgård uppe på Östermalm. Där hade ett härligt gäng samlats för att äta gott och dricka Say Blush. Jag tog med mig Molly och Marie för att åka promenera dit. Det bjöds på en smaskig sommarbuffé med allt från kallskuret till fruktfat. Vädret var perfekt även om det blåste lite men solen sken och alla var på toppenhumör.

Till det serverades det den nya Say Blush som är en mousserande Pink Grapefruit dryck och smaksatt med just röd grapefrukt. Jag gillade bubblorna i drycken och en stor fördel var faktiskt att den hade lite lägre alkohol. Det betyder att du kan sitta och sippa detta i solstolen på dagen med gott samvete.

Vinet kommer från Provence och producenten Rivarose. Rivarose är idag den äldsta och största producenten av just mousserande viner i Provence, dom grundades 1909. Druvorna skördas på natten, detta för att vinet ska uppnå maximal fräschör därefter lagras vinet för att utveckla sina bubblor. Det sista som händer är att det tillsätts fruktjuice från röd grapefrukt, vilken ger vinet den speciella smaken som den har.

Rivarose har sin hemvist i Salon de Provence, en kommun i Bouches-du-Rhône regionen, Provence-Alpes-Côte d’Azur i sydöstra Frankrike. Området ligger några mil nordöst om hamnstaden Marseille.

Say Blush beställningsnummer 73198

Say Blush har beställningsnummer 73198 på Systembolaget om du är sugen på att prova. Du v et att du kan beställa via Systemets hemsida och hämta på ditt närmaste Systembolag. Jag måste dessutom ge Systembolaget en eloge eftersom dom är kunniga och alltid serviceinriktade.

Lämna ett svar

Till startsidan