Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Serier!

Katarina

Det här med serier på tv..

Jag har ju haft lite mer egentid nu när jag har kurerat mig. Det är så roligt för att jag har aldrig fattat den här hysterin med alla serier som folk streamar film/serier. Jag tycker jag inte hinner med att titta på det som jag vill på vanliga kanalerna.

Men som sagt har jag ju haft lite tid här hemma, har varit inne på C-more, Netflix och nu HBO. Alla dom här har gratismånad/veckor så om man är osäker så kan man bara avsluta. Jag tycker det är jättebra för jag har inte varit så jätteimponerad över filmerna.

Men det är nu som jag har upptäck serier eller rättare sagt DEN serien som jag bara inte kunde sluta titta på. I somras så pratade dom om just den här serien på tv4 morgon.

Ja bara skådespelarna gjorde att jag vart så nyfiken för just Nicole Kidman är en av mina favoritskådespelare. Så vilken serie pratar jag om.. jo på HBO, Big little lies! Alltså bara skådespelarna, Nicole Kidman, Reese Riverspoon, Alexander Skarsgård, Laura Dern mm. Från första minuten var jag fast, sen tycker jag om att det inte var 100 avsnitt. Man vill ju inte fastna helt framför tv.

Du måste verkligen se den, jag önskar att jag inte hade sett den för vill se den igen 🙂 HÄR kan du gå in på HBO och se deras erbjudande.

 

21244435_10155709957943118_505027392_n

Lämna ett svar

Till startsidan