Shoppade hela morgonen, vad blev det?

Jag var uppe i ottan och shoppade

Idag hade jag ställt klockan på 07 för att vara på plats i Fältöversten vid 8:a tiden på morgonen. Detta eftersom att jag förstod att det skulle vara lång kö för att komma in på H&M. Anledningen till den långa kön just denna morgon var för att alla var på shoppinghumör. Varför? Jo, vi shoppade alltså kläder ifrån Moschinos samarbete med H&M.

Jag skulle nog inte åkt dit om det inte hade varit för att jag visste att dom skulle släppa lite hundkläder. Så det var den stora anledningen till mitt engagemang även om jag spanat in lite saker till mig själv också.

Det slutade på en kanske lite större nota än vad jag tänkt, men jag rycktes med i alla andras shoppinganda. När dom väl öppnade dörrarna klockan 09 så stod jag som kanske nummer 30 i kön och bakom mig hade jag nog ytterligare en 70-80 personer. Så det var ju bara att rycka det som kom i ens väg. Lite hängde jag tillbaka. Men detta fick följa med mig hem och jag är riktigt nöjd med mina köp.

Kan bli hösten nya favoritskor

Denna fanns det bara två av i butiken som jag var i och givetvis var dom borta när jag kom in. Men jag hittade en i skyltfönstret och den är numera min och får flytta hem till mig på tisdag.

Mysig hundpromenadströja

En matchande tröja till Molly

Halsband och koppel till Molly

Mollys nya höstjacka

och matte fick en matchande

Kanske inte egentligen riktigt min stil men jag vet garanterat att det kommer reta någon när vi är ute på tävling, promenad eller på träning och det gör det hela så värt att använda. Lika så att viss tittar lite snett på oss när vi kommer i matchande rosetter i håret på lydnadstävlingar.

Nya träningsstrumpor

En väska som jag är lite osäker på men såg att den var helt slutsålt så vill jag inte ha den så kan jag säkert sälja den på Tradera eller Shpock.

Lämna ett svar