Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Snart är det dags att testa ny behandling

Skönhetsbehandlingar

Jag har varit lite slarvig med att ta hand om mig själv ett långt tag nu. Men sakta med säkert är jag på väg tillbaka. Jag älskar att göra olika typer av skönhetsbehandlingaroch nu ska jag prova HIFH.

Ultralifter HIFU är ett icke-invasivt estetisk behandlingssystem som arbetar med högintensivt fokuserat ultraljud för att stimulera de djupa skikten i huden utan att skada hudytan.

Den producerar optimal uppvärmning av vävnaden i fokuserade koaguleringspunkter på ett visst djup i huden. Dessa fokuserade koaguleringspunkter utlöser kroppens egen naturliga läkningsprocess, där det bildas nytt kollagen för att strama upp och lyfta slapp hud.

Ansiktslyft, lyfta ögonbryn, få bukt med hängande kind och dubbelhaka. Jobba bort fina linjer runt läpparna och mungipor. Rynkorna minskar och ökad hudelasticitet.

På ett enklare sätt kan man säga att den ger ett generellt ansiktslyft, man kan lyfta ögonbryn få bukt med hängande kind och dubbelhaka. Du kan få bort fina linjer runt läpparna och mungipor. Rynkorna på halsen kan även behandlas och du får en generellt ökad hudelasticitet.

Självklart kommer jag att ta före och efter bilder på mina behandlingar.

Lämna ett svar

Till startsidan