Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tänk vad en liten sten kan ställa till!

Katarina

Hur mycket ska man orka..

När jag trodde att det äntligen var på rätt väg så smällde det till igen.

Har ju äntligen fått en operationstid för att operera bort min njursten, så det har jag glatt mig mycket åt. För två helger sedan så åkte jag på urinvägsinfektion för att min slang till njuren hade knölat till sig, så det vart stopp med urinen. Nå väl fick penicillin och åt i fem dagar, men jag kände att det inte blev riktigt bra.

Jag är besökte vårdcentralen igen och då fick jag starkare pga att dom hade upptäckt en ovanlig bakterie. Efter ett par dagar så ringde läkaren och sa att dom hade hittat en annan bakterie som var dock var resistent mot penicillin. Då bröt jag ihop och började gråta! Alltså det har varit min mardröm! Det man har läst om att penicillin inte hjälper. Jag var inte alls förvånad egentligen är riktig förbannad att det har tagit så lång tid för att få en operation. Tacka tusan för att det till slut kommer in bakterier i kroppen om man har en slang utifrån och in.

Jag pratade med en läkare som jag känner och det kan dock kanske fungera med pencillin intravenöst. Så nu blir det kampen om att döda dom bakterierna.

Nu ska jag dra täcket över huvudet och hoppas på en bättre dag imorgon.

Lägger ut två fina bilder från helgen då jag njöt av vädret.

Vacker solnedgång

 

På Ekerö med Hugo

 

Lämna ett svar

Till startsidan