Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tufft liv?

Emma
Fullt upp, hur jobbigt kan det vara?

Jag hade fullt upp igår, men jag ska verkligen inte klaga. Mina dagar består av så mycket roliga saker och jag är otroligt lycklig att jag har det som jag har det.

Jag började dagen med att ta mig iväg till min bootcampträning som jag kör 2 gånger i veckan. Min träning går faktiskt riktigt bra just nu. Jag kör flera fasta träningar i veckan med både bootcamp och pole dance plus min vanliga gymträning.

Direkt efter det kunde jag inte hålla mig utan åkte förbi utförsäljningen av skor och kläder nere nästan vid Frihamnen. Dom hade nämligen flera av mina favoritmärken så som Ted Baker, Karl Lagerfeld, Kenzo och Lacoste. Vill du spara pengar åk INTE dit. men vill du ha mer information (och snygga skor) om outleten hittar du det HÄR. Jag lägger upp mina fynd här sen, jag är så exalterad över alla mina fina skor. Tror att jag samlar på skor…. Till min sambos glädje, not so much!

Han måste ju förstå!

Från träning och shopping till jobb. Jag var förbi ett företag och såg till att dom fick sin träning, passade även på att få lite admin saker gjorda.

På kvällen hade jag och Marie ett möte inbokat med EM Event i Sjöstan och passade på att göra en ansiktsbehandling innan på en salong i närheten. Mötet gick bra och nya event ska planeras. Vi har även en konferens som vi håller på att göra för ett företag.

Mötet avslutades strax efter 19 och då fick jag slänga mig i bilen för att hinna iväg till vårt bokade bord på Urban Deli, Sveavägen. Det var nämligen dags för middag med våra kära vänner Stefan och Annette.

Träning
Shopping
Jobb
Ansiktsbehandling
Middag

Jag kan ju inte påstå att mina dagar är speciellt jobbiga. Dessutom ser aldrig mina dagar likadana ut, hur lyxigt är inte det?

Men just nu är jag lite sen då jag ska väg till Stockholmsmässan där Acadermia, Allt för Hälsan och Sthlm Food & Wine äger rum i helgen. Hur perfekt är inte det? Alla mina största intressen på ett och samma ställe skönhet, träning/hälsa och mat/vin. Jag kommer spendera största delen av helgen där. Helgen kommer fyllas med seminarium, nyheter, träning och massa härligt folk.

Höst snart!

Lämna ett svar

Till startsidan