Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tungan rätt i munnen 

Emma
Ute på isen 

Vi har just varit på promenad med familj och hundar. Vi stannade till nere vid småbåtshamnen och vågade oss ut på isen och jag hade med min nya kamera som jag fick i julklapp som jag leker lite med, det tar ju ett tag att komma in i en ny teknisk pryl.

Min nya bloggkamera

Tungan rätt i munnen ute på isen

Ja, som ner ser måste jag lära mig att hitta skärpa och jag hade tydligen beskurit vissa bilder lite för mycket och fick därför minska alla andra bilder också så det ska jag också lära mig. Sen är vissa för mörka och några överexponerade…….
Jag vill ju ha stora fina bilder på bloggen.

Men övning ger färdighet!

Så ge mig lite tid bara så kommer det, jag lovar att träna stenhårt hela julen 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan