Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vad har jag gjort av Molly?

Molly är inte hemma

I torsdags efter vår rallylydnadsträning åkte jag till Örebro. Jag åkte dit för att träffa mamma och reidar men även för att lämna kvar min lilla Molly hos dom. Vi åkte ju till USA på julafton och bättre hundvakt än dom finns inte. Molly kommer ha det sååååå skönt hemma hos dom medans vi lever loppan på semestern.

Jag passade även på att häls på min vän Nina som just fått barn tillsammans med hennes man. Så träffade lilla Victor för första gången. Sen passade jag på att hälsa på pappa, jag var faktiskt på kyrkogården två gånger.

Min och dotterns katt Kurre har för längesen flyttat hem till mamma och Reidar. Det är såklart kul att träffa honom varje gång man är på besök.

Kurre

Lilla Victor

Hälsade på pappa

Hälsade på honom igen

Bakade lite julgodis hos mamma

Molly vid köksbordet

Lämna ett svar

Till startsidan