Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vårt första ihop

Emma Thorsell
Som bloggkompisar

I skrivandets stund vi på vårt först event ihop som bloggkompisar innan har vi ju bara varit kompisar och varit på event ihop. Jag tycker att det är superspännande att ha ha en vän med på bloggen och det kommer såklart vara till din fördel.

Du kommer få fler inlägg och mer kommer hända på bloggen. Jag kände att nu efter 10 år som bloggare på samma sida med bara mig själv så ville jag förnya lite. Vad kunde inte vara bättre än att låta min Katarina hoppa på. Jag vet att hon varit lite sugen.

Så jag passar med detta inlägg på att hälsa dig, Katarina såååååå välkommen till vår blogg!

Vi gästar nypremiär och förhands-VIP av “The Music of Motown Feat Afro- Dite ” och inbjudan fick jag lyxen att få både av Dröse & Norberg själva och även av min vän Alexander Erwik, Erwik Communication.

Dröse & Norberg hemsida

motown-show-banner

Lämna ett svar

Till startsidan