Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vart tog dagen vägen?

Jag som skulle blogga massor idag

Jag vet inte vart denna dag tog vägen. Inte har jag hunnit blogga en massa vilket var tanken. Ni skulle få se min förvandling på från NEW CLINIC, jag skulle slänga upp bilder ifrån tandblekningen igår och jag skulle blogga om allt jag gjort idag. Men jag har inte hunnit med att blogga om nåt av det.

Jag slängde mig ner i sängen nu. Men imorgon kommer jag ha lite mer tid (vad jag tror nu iallafall).

Men jag börjar morgondagen med att lära mig ett manus som jag ska kunna kl 13 när jag ska på casting för en roll (berättar imorgon om det går bra 😉 . Sen ska jag luncha med Maria efter det ska jag ägna hela eftermiddagen åt bloggen och packning.

Istället får ni en bild på mina nya Tory Burch skor som jag fick hem i veckan

Tory Bruch

Lämna ett svar

Till startsidan