Uncategorized

Matcha sönder

Nu när jag kommer spendera mycket tid på landet och det i princip bara är min familj som kommer se mig så ska jag passa på att matcha sönder mig i rosa. Ja, jag äslar rosa

På fötterna har jag mina stövlar jag fick när vi spelade in Farmen för massa år sen, bara att jag har pimpat till dom lite sen dess. Jag har självklart mina nya rosa byggbyxor, rosa handskar och rosa tröja.

Idag har vi påbörjat projekt renovering på nya lantstället. Mamma och Reidar kom och hälsade på som tur var eftersom mamma hjälp mig att riva tapeter och Reidar har hjälpt VB att bygga. Nästa helg kommer målaren, wooohoo. Lantlig inredning

Tack Mamma och Reidar för hjälpen och middagen!

Allt ska målas, nytt kök ska byggas och lite småsaker som ska fixas till. Efter det ska möbler in, porslin ska fylla skåpen och inredning ska göra det ännu mysigare.
Innan jul ska vi vara klara med allt, snacka om att jag längtar.