Shopping

Personliga julklappstips

Jag satt och surfade runt lite för att hitta produkter som jag kan beställa med personliga tryck på till en grej på jobbet och hittade en sajt som heter Nameon.se. Här hittar du en massa olika produkter till både barn, ungdomar och vuxna.

Jag har hittat några perfekta skoväskor som gör att jag kan hålla kolla på alla mina träningsskor. För utan att överdriva så har jag över 20 par olika träningsskor det är allt ifrån spinning, löparskor, five finger shoes, gymskor, dansskor, innefotbollsskor (används iof typ aldrig), skor för utomhusträning och jag har till och med ett par riktiga balettskor eftersom jag ett tag fick för mig att träna tåstående….. Varför ville jag det? Ingen aning, men skulle kanske ta upp det igen nu när benet mår bättre…. Ja ja vi får se.

Så vill du hitta den perfekta personliga presenten kolla in sidan så kanske du också hittar nåt.