Shopping, Skönhet, Tips!

2 supertips!

Jag gillar att tipsa om bra saker!

Inatt vill jag tipsa om två olika saker in inom skönhet och den andra inom shopping. köpa prydnader online

Inom skönhet vill jag tipsa om att ni ska lika Fingers & Toes Facebooksida, där lägger dom alltid ut grymma erbjudanden på olika behandlingar. Ibland erbjuder dom till och med gratisbehandlingar. Ja du läste rätt GRATIS!
Nu såg jag att dom hade flera tider med gratis fotvård, så in och lika så dom också kan ta del av deras erbjudanden.

www.facebook.com/fingersandtoesstockholm

Mitt andra tips är en sajt där du kan shoppa märkeskläder och inredning med upp till 70% rabatt. Det finns allt från träningskläder, underkläder till vinterjackor och barnkläder. Inom inredning finns det sängkläder, handdukar, köksredskap, tavlor, ljus, tvål och prydnadssaker. Köpa köksredskap online
Men det är en medlemssajt så du måste registrera dig och det kan du göra HÄR. Billiga arbetskläder online

Jag har handlat hur mycket som helst och klickade senat hem en massa saker idag. Häromveckan fick jag bl.a. en jacka som jag har fått massa beröm för. Köpa tavelramar online