Skönhet

Anticellulitmassage Body Oil

Imorgon startar denna behandling

På Sthlm Beauty Week kom jag ju i kontakt med märket Daniele de Winter, ja jag träffade även Daniele som flugit upp till Stockholm ifrån Monaco där hon bor.

När jag stod och pratade med Lone (som jobbade med märket) och Daniele så blev jag extra sugen på att testa deras Anticellulitmassage Body Oil och det tänkte jag göra i kombination med Victus maskin Omorphia.

Jag börjar med att göra 20 min kavitationsbehandling sen smörjer jag in mig med oljan och avslutar med 20 min mekaniskmassage, infrarött ljus och radiofrekvens. Tänkte köra fokus på rumpa och utsida lår.

Info från deras hemsida om oljan

Anticellulitmassage Body Oil, 100% botaniska – Paraben fri
Fördelar
Hjälper flytta envisa fettdepåer , minska dimpling och uppkomsten av celluliter. Fuktgivande och främjar slät hud
Rekommenderad användning
Massage morgon och kväll i drabbade områden. Använd starka cirkulära rörelser rör sig uppåt mot hjärtat.
Ingredienser
Eteriska oljor från Lemongrass att minska inflammation, Cypress och grapefrukt öka cirkulationen och öka lymfdränage, Rosemary att stärka och svartpeppar att avgifta. Att arbeta som en mycket biotillgängligt, 100% botaniska lag, dessa ingredienser stimulerar en trög metabolism, öka lymfdränage och kan synligt smidig och smal midja, lår och andra problemområden om så appliceras 2 x dagligen under minst 14 dagar.

Omorphia

Contours de Liane