Event

Viken visning

Jag älskar Make Up Stores visningar

Igår hade jag sällskap av Marie och Yasmina (deras blogg The Story of 2 hittar du HÄR) på Make Up Stores visning i deras fantastiska lokaler på söder.

Vi fick se hösten och vinterns 7 olika make uplooker nämligen Color, Porcelain, Androgyny, Can-Can, Soft, Queens och Amour. Allt visades med kreativa klädkollektioner, fantastiska håruppsättningar, passande musik och . Några av make up artisterna var Jenny Guerrero, Åsa Östergren och Linda Hallberg.

Make Up Stores visningar är alltid fantastiska och jag njöt varje sekund. Innan visningen bjöds det på drycker av olika slag och goda snittar allt uppdukat på ett stilfullt sätt. Inbjudan stod Erwik Communication för.

Jag fick även med mig några av lookerna hem, dock har jag inte riktigt hunnit kolla igenom men återkommer med ett inlägg om det lite senare. Nu ska jag iväg på en tvinspelning och ska piffa till mig lite men väljer att använda en för mig redan provad look från Make Up Store för att inte råka misslyckas totalt.

Bildcred Greenpix med fotograferna Daniel Söderberg och Katriina Mäkinen kolla gärna in deras Facebooksida HÄR för mer bilder både ifrån Make Up Store och andra events.

Marie, Yasmina, jag och lilla Molly syns lite i sitt hus

Alexander Erwik och Andreas Rhann