Skönhet

Skitig, flottigt hår och underställ

Sitter i soffan

Efter en dag utomhus med fix och trix på landet har jag slagit mig ner i soffan och skulle ta en selfie till Snap Chat och insåg katastrofen.

Jag har flottigt hår som dessutom är oborstat, skitigt ansikte dessutom känner mig gammal och rynkig. Jag kläder from hell ett rosa/grått underställ och sen en sliten turkos tröja över, snyggt!

Ja ja jag ser katastrof ut och plus det så måste jag besöka NEW CLINIC igen måste fylla på lite botox i pannan, lägga en kemisk peeling och jag tänkte fråga om vi kan göra nåt åt mina två rynkor på halsen.

Jag tänkte även bjuda med några vänner och läsare och köra en liten Beauty night på kliniken eftersom jag tycker det vore oerhört taskigt att inte bjuda in er till detta fantastiska ställe med behandlare som verkligen har stenkoll på allt som har med estetisk skönhet att göra.

Bara jag med rynkor i pannan och härligt katastrofala kläder, men glad att jag iallafall har mina fransar och naglar från Fingers and Toes och mitt långa hår (trots otvättat) från Paul Mitchell.

Gillar inte mina två rynkor på halsen som ni skymtar ovanför mitt fina underställ