Allmänt

Mamma Mia!

Katarina

Klackarna i taket!

I går vad det äntligen dags för mig att se Mamma Mia the party på Tyrol. Du kanske redan har hunnit att se den eftersom den gått ett tag nu.

Jag var där med mina vänner Max, Marina och hennes dotter Julia. Åldersspannet på oss var mellan 19-50+ och alla hade lika roligt.

Jag var i 11 års åldern när dom slog igenom. Jag hade hela min vägg med uppklistrade idolposters på väggarna i mitt rum. Kommer aldrig att glömma känslan av förväntningar när dom skulle släppa en ny singel. Jag kommer ihåg när jag stod och väntade utanför skivaffären när den nya skivan skulle komma. För att sedan skynda mig hem för att sedan spela den om och om igen. Lite skillnad från nu när det finns Spotify, finns väl inte ens någon skivaffär kvar.

Den roligaste är att jag är lite dålig på texterna då jag sjöng med någon konstig låtsas engelska. Jag och min barndomskompis Anna-Karin, brukade uppträda och naturligtvis var det ju hopprepet som blev självaste mikrofonen.

Vill man ha en rolig kväll och bara släppa loss så gå och se Mammamiatheparty dessutom så var maten supergod. Längtan till Grekland vart inte mindre nu kan jag säga, det blir nog en tripp dit i sommar.