Emma Thorsell, Skönhet, Tips!

Några favoriter i vinterkylan

Emma
Detta är några av mina favoriter

Jag älskar hudvård och använder mig av serum, oljor, masker, dagkrämer, nattkrämer och rengöring hela tiden. Mina favoriter varierar lite från årstid men just nu är dessa några av mina favoriter:

Skin Code använder jag flera produkter ifrån men just nu är favoriterna dessa två

Skincode Cellular Eye-Lift Power Pen

Denna fantastiskt roll-on serum är för den känsliga huden runt ögonen. Den hjälper till att minska svullnader, återfukta och skapa en piggare look. Den är berikad med anti-aging och återfuktande ingredienser som jag alltid har i min handväska och jag använder den även över mitt smink då den ger mig en fräsch känsla oavsett tid och plats. Jag älskar denna!

  • Du finner ingredienser som ACR Complex G2, SesaflashTM, Koffein och Hyaluronsyra.
  • Fri från dofter, konserveringsmedel, färgämnen & animaliska derivat

Pris: 375 kr

Skincode Essentials Purifying Cleansing Gel

Detta är en dryg rengöringsgel som hjälper till att reglera talgutsöndringen, tar bort make-up och gör huden ren med en matt finish. Passar normal till kombinerad hud. Jag tycker att den löddrar sådär lagom mycket och den gör verkligen att jag känner mig ren kombinerar jag den tillsammans med seriens ansiktsvatten så känns hyn ännu mer fantastisk. Hela serien Skincode Essentials är fri från parfym, färgämnen, parabener och konserveringsmedel.

Pris ca: 210-250 kr

Morinda CORE Skin A.G.E. Therapy Gel

Denna gel är utvecklad för att skydda huden mot de skadliga effekterna av AGEs (glykering). Denna smidiga, vattenbaserade gelén med karnosin och havrekärnextrakt, tillsammans med Morindas välkända ingredienser noni, körsbärskornell, blåbär, tranbär och olivbladextrakt, bidrar med att skydda mot glykering i huden. Du kommer att känna dig yngre, få en fin lyster samtidigt som du lugnar och mjukgör huden. Är du mer nyfiken på denna produkt hittar du den på deras hemsida HÄR.

Pris: 450 kr och räcker hur länge som helst

Loelles serum barbaryfig oil

Loelles näringsrika serum barbaryfig oil är en skinfood utan dess like som också kan kallas moder jords gröna hudelixir som också är certified organic. Med oljans otroligt höga innehåll av vitamin E, linolsyra, polyfenoler och essentiella fettsyror hjälper den din hud att bevara sin spänst och vitalitet trots påfrestningar av ett yttre hårt klimat. E-vitamin stoppar aktivitet från fria radikaler och hindrar därmed för tidigt åldrande. Våra egna hudceller sägs även gärna vilja jobba parallellt med denna vitamin i reparerande syfte.

Linolsyran bidrar med fukt samt balanserar ut fettproduktionen, den är även antiinflammatorisk vilket är behjälpligt vid aknebesvär. Vår ekologiska barbaryfig oil motverkar fina linjer och hjälper huden att sudda ut de där mörka ringarna under ögonen samt minskar porernas storlek. Prova mirakeloljan och upplev Moder jords egna ansiktslyft!

Kaktusfikonfröolja kommer från växten kaktusfikon, i denna frukt finns det små hårda kärnor, av dessa krävs ungefär ett ton för att få fram en liter kallpressad olja! Oljan kallpressas och man bevarar då de näringsrika ämnena.

Ingredients/Inci: Opuntia Ficus Indica Seed Oil* (Barbary figseed oil).

Handmade by women’s cooperatives in Morocco

Pris: 599 kr

Face off – Ansiktsmask

Face off är en återfuktande, djup-rengörande och uppstramande mask för alla hudtyper från Solution by Victus. Applicera ett tunt lager över ansiktet och när den stelnat dras masken av och döda hudceller och orenheter följer med. Den återfuktar helt fantastiskt speciellt nu under vinterhalvåret.
Pris från 480 kr

Reserol

Reserol innehåller resveratrol och är i princip bra för allt i kroppen både invändigt och utvändigt. Det finns närmare 9 000 vetenskapliga forskningsstudier på ämnet. Problemet har alltid varit att det är svårt för kroppen att ta upp ämnet och att det bryts ner av kroppen. Men nu finns lösningen:

Functional Film TechnologyTM (FFT).Det är som en film som liknas vid ett frimärke.

FFT är framtagen i Sverige och är resultatet av tio års forskning och utveckling. Reserol är den enda produkten på marknaden som innehåller resveratrol via FFT. Reserolfilmen fästs på insidan av kinden och man tar upp resveratrolet via munslemhinnan och bryts då inte ner utan slussas direkt ut i kroppen.

Pris från: 845 kr