Allmänt

Boost med vänner

Katarina

Energiboost

Jisses, vart tar tiden vägen? Helt plötsligt är det torsdag och jag som skulle skriva det här blogginlägget direkt efter helgen. Ja men bättre sent än aldrig..

Alltså min förra helg var så underbar. Det här med att bara få umgås med ett gäng tjejkompisar ger en sån otrolig energi. Jag är dock väldigt trött efter allt som har hänt men jag tog mina små powernaps. Bara att kunna göra det är ju så underbart.

Det började med att min väninna Marie kom och hämtade mig 8,30. Vi åkte till Järfälla för att gå till ett gym som heter KENZAI Vår väninna Camilla är instruktör där och körde två pass medans jag körde min intervallträning på löpbandet. Jag vågar inte utmana ödet med att köra hårt och sedan få ont på fel ställen. Har varit med om det förut, det där att man ska ta det lugnt i en gruppträning fungerar inte för mig.

Efter träningen så åkte vi hem till Camilla, vi åt lunch med lite rosevin till. Vid 17 tiden kom dom andra tjejerna. Då vart det bubbel i dubbel bemärkelse, Camilla har världens underbaraste bubbelpool. Det fanns plats för sex stycken och med olika massagestrålar och bubblor på varje säte.

Vi satt där en hel timme och drack cava och bara hade det urmysigt. Mycket skratt och mycket prat även på det djupare planet.

Efter bubblet så var det middag, förrätt samt en underbar matig soppa med gott bröd. Det vart inte så sent, redan vid 23 så slocknade jag och sov så gott.

Dagen efter hade hon dukat upp med världens underbaraste frukost, kändes som man var på lyxhotell.

Hennes porslin är mitt favoritporslin MATEUS så himla läckert uppdukat. Måste nog uppdatera mitt porslinsförråd.

Vi avslutade denna härliga helg med en långpromenad längs vattnet.

Som sagt en helt ljuvlig helg precis som det ska vara, snacka om att ladda batterierna!

Tack tjejer och speciellt Camilla som var en fantastisk värdinna.

Lunchdukningen

Härlig sallad

To die for, Mateusporslin

Dags för bubblet

Bubbel i dubbel bemärkelse

Bubbelibubbel

Dags för middag och förrätten

Som en riktig hotellfrukost

Vyn från söndagspromenaden