Emma Thorsell, Event, Skönhet

World Wide Launch Party

Emma
Image Skincare och deras World Wide Launch Party

I söndags var det gala och alla var uppklädda till tänderna. Jag och Marie anländer strax efter öppning och det var Image Skincare som hade sin World Wide Launch Party 2017 på Wallmans Salonger.

Det bjöds på en presentation av deras nya produkter som delvis innehåller 6 nya peelingar, en anti-aging mask, en hydrating recovery mask, en over night mask, en kombination av hand och body lotion med c-vitamin och dessutom ett serum både för fransar och bryn. Jag med mina värdelösa bryn borde verkligen testa just den produkten.

Förutom den härliga presentationen av artisterna på plats så showade dom naturligtvis, det hör ju till när man är på Wallmans, glasen fylldes med bubbel och magar mättades med fantastiskt goda snittar.

Det var en lyckad kväll och jag fick med mig några prover hem som jag givetvis kommer testa här inom kort. Bland testerna fanns det även med en dryck som jag blev nyfiken på och jag ska ta med mig masken och testa på ledighetsdagarna på lantstället.

Tack Erwik Communication för inbjudan

Image Skincares egna bubbel

IMG_9380

Show på scenen

IMG_9381 IMG_9384

Produkterna presenteras här är en av dom tre maskerna

IMG_9386

Goodiebag med lite prover

IMG_9399

Drycken jag blev nyfiken på

IMG_9401

Image Skincare är för mig ett nytt märke, jag har aldrig provat deras produkter varken för hemmabruk eller salongsprodukterna, men jag blev väldigt nyfiken på dom och jag blev ännu gladare och nyfiknare när jag läste att dom är engagerade i välgörenhet.

Dom stöttar The Care for Skin Foundation organization

IMG_9403