Event

Better You ett event i min smak

Better You event

För ett tag sen var jag på ett event helt i min smak det var nämligen Better You som bjöd in till festligheter tillsamman med Erwik Communication i Marbodal köks lokaler på Birger Jarlsgatan. Anledningen till firandet var att deras fantastiskt goda FLAPJACK bars äntligen säljs på Pressbyrån.

Jag älskar FLAPJACK

Flapjack är:
– Glutenfri
– Finns i 5 olika smaker
– Den är naturligt sötad med honung
– Tillverkad i Sverige
– Ca 180 kcal per bar

Jag kan inte vänta på att prova deras nya smaker Cookies and Cream och Salted Caramel, hur gått låter inte det?

Under kvällen bjöd även Squeezed up på mat och det bjöds på dryck ifrån Kombucha, vi fick även information om Linda Lampenius nya produkter. Hon har med hjälp av Better You tagit fram två produkter som heter DAY och NIGHT.

NIGHT innehåller mineraler och greens så som magnesium, MSM och zink. Innehåller i denna produkt är rikt på antioxidanter som skyddar kroppen mot fria radikaler, upprätthåller ett fungerande immunsystem och som bonus bidrar till att bevara hårets, hudens och naglarnas styrka

DAY innehåller vitaminer som reds som betakaroten, Q10 och vitamin D. Innehållet i denna produkt är rikt på antioxidanter som skyddar kroppen mot fria radikaler, upprätthåller ett fungerande immunsystem och som bonus bidrar till att bevara hårets, hudens och naglarnas styrka. 

Dessutom så passade Linda på att spela lite fiol på plats och det är ju som alla vet något som hon är extremt vass på.

Tack för en fantastiskt trevlig kväll och jag ser fram emot att mumsa Flapjack och testa Lindas produkter.