Skönhet

Sola, när skulle jag hinna det?

Trots det fina vädret hinner jag inte sola

Jag älskar sommaren men hinner inte alltid vara ute så mycket som jag vill. Så sola är verkligen inte prioriterat hos mig, så för att slippa se ut som ett spöke när det är högsommar så använder jag en self tan ifrån Rosenserien.

Jag har den alltid i necessären och smörjer mig efter ett gympass, detta gör att jag har lite färg och när jag väl slänger på mig baddräkten så slipper jag skämmas ihjäl.

Detta har iallafall blivit min räddning i det fina vädret

Den är lätt att applicera och jag har ett par vinylhandskar med mig som jag använder så jag slipper tänka på missfärgningar i handflatorna. Dessutom upplever jag att den luktar godare än många andra self tan kan göra. Färgen sitter i 3-5 dagar och vill du ha en mörkare färg smörjer du dig helt enkelt oftare.

Självklart går det bra att sola men men tänk på att den inte innehåller något UV-filter. Så kom ihåg att skydda dig för solens farliga strålar genom att smörja dig med solskyddsfaktor.

Ett tips för att få bättre resultat när du ska använda en self tan är att först peela kroppen så du tar bort alla döda hudceller. Då kommer du få både bättre och jämnare resultat.

100 % naturligt och 79 % ekologiskt certifierat innehåll. 100 % vegansk

Rosenseriens self tan

Ingredienser:
Aloe vera, bindemedel av socker (DHA), jojobaolja, vegetabilisk emulgator, tistelolja, vegetabilisk glycerol,vegetabilisk emulgator, aprikoskärnolja, sheasmör, palmfettsyra, avokadoolja,  xanthangum, E-vitamin, växtsterol, veg mjukgörare, rosenolja, sojaolja, 2 växtsalter, veg emulgator, växtparfym, vatten.